Ihonhoitoklinikka Fiini on tunnettu korkeatasoisesta ja vastuullisesta ihonhoidosta. Klinikka on avoinna ajanvarausten mukaisesti. Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, varmista kuitenkin aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

TUTUSTU IHONHOITOPALVELUIHIN JA TUOTTEISIIN

Jane Iredale -mineraalimeikkisarja Jane Iredalen tuotteet on valmistettu mikroskooppisista mineraaleista. Tuotteet eivät sisällä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita ja ovat luonnon- ja/tai luomukosmetiikkaa.

 

Environ-ihonhoitosarja Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän A-vitamiinihoitosarjan teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihossa saataisiin aikaan.

 

Medik8® Skincare & Treatments Laajasti palkittu cosmeceutical-hoitosarja, jonka tuotteet sopivat erityisesti ikääntyvälle iholle, aknelle, kosteusköyhälle ja punoittavalle iholle.

 

TYÖSKENTELEN AJANVARAUSTEN MUKAISESTI

Tervetuloa tuoteostoksille myös ilman ajanvarausta, mutta varmistathan aina etukäteen esim. tekstiviestillä olenko paikalla ja vapaana hoitotyöstä.

FIININ OSOITE:

Sibeliuksenkatu 7 B 16, 4.krs
20100 Turku

PUHELIN:

+(358) 400 631 474

SÄHKÖPOSTI:

saija@fiini.com

OTA YHTEYTTÄ

TILAA FIININ UUTISKIRJE

Uutiskirjeissä kerromme uusista tuotteista, tarjouksista ja tapahtumista. Uutiskirjeitä lähetämme aina silloin tällöin, kun meillä on jotakin mukavaa kerrottavaa ;-

Kiitos. Uutiskirjeen tilaus onnistui.